Challenge Boxing Oostzaan

De Brede School Oostzaan en Boksteam de Ring Oostzaan organiseren elk schooljaar Challenge Boxing Oostzaan. Challenge Boxing Oostzaan bestaat uit een aantal bokstrainingen die tijdens de gymlessen op school gegeven worden en een aantal trainingen na schooltijd.

Aan het eind van deze reeks sportlessen zal er een graduatie examen boksen gegeven worden waar vrijwillig aan mee mag worden gedaan. Dit examen zal ergens rond mei/juni 2016 plaatsvinden.

De groepen 6, 7 en 8 van de basisscholen O.B.S. De Kweekvijver, O.B.S. De Noorderschool, O.B.S. De Rietkraag, C.B.S. De Korenaar doen mee aan Challenge Boxing Oostzaan.

Het doel is om de fysieke en mentale weerbaarheid en het zelfvertrouwen van de jeugd te vergroten. Wij willen de Challenge jaarlijks laten terugkeren, net zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse Schoolkorfbal of Schoolvoetbal, om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jeugd. De kinderen behandelen elkaar in de lessen met respect, zodat iedereen de sport op niveau kan beoefenen. Daarnaast willen wij deze prachtige sport bij de jeugd in Oostzaan op de kaart brengen.

Extra bokstrainingen na schooltijd zullen wij ook geven. Naast de bokstrainingen tijdens de gymnastieklessen willen wij de kinderen de kans geven om na schooltijd, als ze dat zouden willen, extra trainingen te kunnen volgen om zich goed te kunnen voorbereiden op het graduatie examen.

Aanmelden voor de extra bokstrainingen tot aan examen kan via Mariska van Driest van de Brede School Oostzaan. Je meldt je dan aan voor deelname aan Move&Fun=Boksen. Aanmelden voor de extra trainingen tot het boksexamen kan via activiteiten.oostzaan@gmail.com. Kijk voor meer informatie wat betreft het aanmelden voor de extra trainingen en wat er in de mail vermeld moet worden op: http://www.bredeschooloostzaan.nl/inschrijven.html

Deze trainingen zijn op de volgende tijden, dagen en locatie’s:

Maandag 17.00 uur tot 18.00 uur (9 t/m 11 jaar) locatie: IJsclub Centrum Oostzaan

Donderdag 16.30 uur t/m 17.30 uur (9 t/m 11 jaar) locatie: Sporthal Oostzaan

Kosten extra bokstrainingen na schooltijd zijn voor leden van Sport voor Iedereen gratis, voor niet-leden zijn de kosten voor de extra trainingen tot het examen 10,- per kind.

Kosten voor de deelname aan het boksexamen zijn €4,- voor niet-leden van Boksteam de Ring Oostzaan. Kinderen die wél lid zijn van Boksteam de Ring Oostzaan betalen €2,- voor de deelname. De kosten worden overgemaakt op rekening nummer NL52 RABO 01738 676 42 t.n.v de Stichting Sport Voor Iedereen.

Voor vragen kunt u onderaan deze pagina een reactie plaatsen, maar u kunt ons ook altijd mailen of bellen: info@sportvooriedereenoostzaan.nl of 06 51297935

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s