Bokszak/conditietraining

In verband met de coronamaatregelen voor buiten/binnen sport is onderstaand rooster van de wekelijkse sportlessen per 1 juli aangepast. Zo zal de bootcamptrainingen op zondagochtend niet doorgaan.

Per training kunnen er maximaal 12 deelnemers meedoen.

Uitzonderingen hierop zijn: deelname aan hardlooptraining onbeperkt en aan de boks trainingen op zaterdagmorgen kunnen er in sportzaal De Greep maximaal 18 deelnemers per boks training meedoen.

Bij alle sportlessen is het verplicht om je in te schrijven! Vol=Vol. Aanmelden kan via de WhatsApp groepen van de bijbehorende sportlessen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

boksteam de ring covid 19 ROOSTER_Pagina_1In de vakanties gaan de meeste sportlessen bij voldoende deelname gewoon door of er worden sportlessen samengevoegd. Hierover worden de sporters tijdig geïnformeerd.

Voor vragen kunt u:

Bellen, WhatsAppen, sms-en: 06-51297935 of mailen: info@sportvooriedereenoostzaan.nl


Boksteam de Ring geeft ook eens per week bokszak/conditietraining. Met deze trainingen kan je op een boksgerichte manier je conditie en kracht verbeteren. Tijdens deze trainingen werken we onder andere veel met de bokszak en oefeningen om je conditie en kracht te verbeteren. De bokszak/conditietraining is een fijne afwisseling naast je andere bokstrainingen en is gericht op het verbeteren van de conditie van zowel recreatieve boksers en wedstrijdboksers.


Woensdag

20.30 tot 21.30

Zaterdag

10.00 tot 11.00


LOCATIE

Woensdag:

Binnenzaal van het IJsclub Centrum Oostzaan

Zaterdag:

Sportzaal de Greep