(Beroeps)clinics en Activiteiten

Bedrijven, organisaties en sport

Bent u geïnteresseerd in sportieve bedrijfsactiviteit? Of wilt u dat de medewerkers in uw organisatie fit worden en blijven via de bokssport?

Wij werken samen met verschillende sportorganisaties die de sportactiviteiten voor bedrijven mogelijk maken. Wij zijn aangesloten bij:

  • Intenz
  • Bedrijfsfitness Nederland

Intenz logo

Via deze organisaties kunnen werkgever én werknemer beide gebruik maken van flinke korting. De voorwaarden verschillen per organisatie dus informeer naar de mogelijkheden.

Wij kunnen uw bedrijf ook sport op maat bieden zonder organisatie als tussenpersoon. De voorwaarden en kosten hangen af van de vraag, omvang sportactiviteit en hoeveel werknemers willen deelnemen. Wij geven ook clinics aan scholen en verzorgen activiteiten voor scholen.

Wij kunnen bedrijven en organisaties een:

bieden. Klik op de twee verschillende mogelijkheden voor meer informatie.

Voor meer informatie en het aanvragen van een offerte ‘Sport op maat’ kunt u een e-mail sturen naar info@sportvooriedereenoostzaan.nl

Wij geven al boksen aan verschillende organisaties en bedrijven zoals de Brede School Oostzaan.


Activiteiten

Wij kunnen verschillende sportactiviteiten verzorgen op evenementen of verjaardagen. Wij kunnen meer algemene sportactiviteiten samenstellen maar ook een echte boksclinic geven waarbij we het boksen gaan beoefenen. Verschillende opties zijn bespreekbaar en mogelijk dit kunnen wij in overleg doen. Om contact op te nemen kun je hier klikken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s